Onze diensten

Bekijk de oplossing voor de klachten van uw BMW panoramadak!

Ons aanbod

Afdichtingsrubbers vervangen van het panoramadak

Last van windgeruis of lekkage? Laat dan direct uw afdichtingsrubbers van uw panoramadak vervangen. Ook worden tijdens deze reparatie alle afvoergoten gecontroleerd. Daarnaast worden beide afdichtingsrubbers vervangen en de glasplaten weer volgens fabrieksspecifcaties afgesteld.

Mogelijk voor de volgende BMW-modellen: E91(3-serie), E61(5-serie), E83(X3), E70(X5), E53(X5).

 

€225  excl. btw

Geschatte arbeidstijd:  ± 90min.

 Deelrevisie panoramadak

Heeft u de klacht dat het achterste gedeelte open blijft staan aan één of beide zijdes? Dan is dit dé reparatie om uw dak weer in perfecte staat te krijgen. Bij deze reparatie wordt het achterste gedeelte uitgeschakeld om het panoramadak weer te laten functioneren.

Vaak gaat deze klacht gepaard met afgebroken geleiders van het voorste mechanisme. Deze dienen dans ook mee vervangen te worden. Om verder ook van windgeruis en lekkage af te komen, worden de afdichtingsrubbers vervangen en worden de afvoergoten gecontroleerd.

Na deze reparatie functioneert uw dak weer volledig op het kiepen van de achterste glasplaat na. Hiervoor raden wij een volledige revisie aan!

Mogelijk voor de volgende BMW-modellen: E91(3-serie), E61(5-serie), E83(X3), E70(X5)*, E53(X5).

* Voor de E70 modellen is soms een modificatie nodig, omdat de aandrijfkabel gedurende de tijd uit de panoramadak cassette wil slijten. Het is dus noodzaak eerst de oorzaak te verhelpen alvorens de rest te vervangen.

 

€375  excl. btw

Geschatte arbeidstijd:  ± 120min.

Panoramadak zwevende hemel reparatie

Bij een defect aan de zwevende hemel van het panoramadak moet bij de meeste reparaties het panoramadak gedemonteerd worden. Er zijn diverse reparatiesets en onderdelen voor de zwevende hemel te krijgen en deze kan dus altijd gerepareerd worden. 

Mogelijk voor de volgende BMW-modellen: BMW E91(3-serie), E61(5-serie), E83(X3), E70(X5), E53(X5).

 

€600  excl. btw

Geschatte arbeidstijd:  ± 4uur.

Volledige revisie

Deze reparatie bestaat uit het demonteren van het panoramadak uit de auto. Hierbij worden de mechanismes vervangen door nieuwe exemplaren. Verder wordt de cassette gereinigd en de overige onderdelen grondig geïnspecteerd.

Na volledige vervanging krijgt het dak een grondige smeerbeurt met vet dat aanbevolen wordt vanuit BMW. Ook worden beide afdichtingsrubbers vervangen en de glasplaten weer volgens fabrieksspecificaties afgesteld. 

 

Mogelijk voor de volgende modellen: BMW E91(3-serie), E61(5-serie), E83(X3), E70(X5), E53(X5).

 

€850  excl. btw

Geschatte arbeidstijd:  ± 6uur.

Uw BMW professioneel uitlezen en verhelpen van elektronische storingen

Bij een elektronische storing kan goede software van de fabrikant enorm helpen bij het diagnostiseren van de storing. Met universele software zijn de meeste foutcodes helaas niet goed zichtbaar waarbij het zoeken dus enorm wordt belemmerd.

Door middel van onze speciale BMW-reader zien wij direct wat uw BMW eventueel mankeert. Uiteraard is een oplossing voor de gestelde diagnose in overleg mogelijk!

 

Mogelijk voor alle types BMW vanaf bouwjaar 1998.

 

€25  excl. btw

Geschatte arbeidstijd:  ± 30min.

BMW 5GT rolgordijn / zonnerolo reparatie

Hangt het doek van het rolgordijn los en rolt deze niet meer op in uw BMW 5GT? Dan is uw rolgordijn / zonnerolo mechanisme defect en moet compleet vervangen worden.

Deze reparatie bestaat uit het demonteren van het panoramadak uit de auto. Hierna wordt het rolgordijn mechanisme vervangen door een nieuw exemplaar. Verder wordt de cassette gereinigd en de overige onderdelen grondig geïnspecteerd.

 

Mogelijk voor alle types BMW 5GT vanaf bouwjaar 2009.

 

€695  excl. btw

Geschatte arbeidstijd:  ± 4,5uur.

BMW 2-Serie Active Tourer of Gran Tourer (F45 / F46) rolgordijn / zonnerolo reparatie

Hangt het doek van het rolgordijn los en rolt deze niet meer op in uw BMW 2-Serie Active  Tourer of Gran Tourer? Dan is uw rolgordijn / zonnerolo mechanisme defect en moet compleet vervangen worden.
Deze reparatie bestaat uit het demonteren van het panoramadak uit de auto. Hierna wordt het rolgordijn mechanisme vervangen door een nieuw exemplaar. Verder wordt de cassette gereinigd en de overige onderdelen grondig geïnspecteerd.

 

Mogelijk voor alle types BMW 2-Serie Active Tourer of Gran Tourer (F45 / F46) vanaf bouwjaar 2014.

 

€695  excl. btw

Geschatte arbeidstijd:  ± 5uur.

Chat openen
Whatsapp met ons!